De ska gifta sig!

Förlovade Zac Efron och Vanessa Hudgens? här på middag efter
Jag läste just på Aftonbladets hemsida att Zac och Vanessa ska gifta sig någon gång nästa år. Nu är de 21 och 20 år gammla och har redan varit ihop i tre år. Det stod att anledningen till att de ska gifta var att Vanessas mamma inte gillar att de bor ihop om de inte är gifta. Jag tycker att det verkar som en lite för "enkel" anledning. Men det vore ju roligt så vi får se hur det blir!

Blogga på engelska!?

Nu sitter jag och funderar, jag kanske ska börja blogga på engelska så att mina kompisar i USA även kan läsa min blogg. Skulle det vara någoting?

Aja, här kommer ett par av mina favorit låtar just nu (men inte i ngn speciel ordning):


♥ Halo - Beyonce
♥ Let Go - Janet Leon
♥ One Step At  A Time- Jordin Sparks
♥ I'm Yours - The Script
♥ Superhuman - Chris Brown
♥ You Found Me - The Fray
♥ Teardrops on My Guitar - Taylor Swift
♥ If I Were A Boy - Beyonce Featuring Zee Kay
♥ Halo - Bethany Joy Lenz
♥ Only Hope - Mandy Moore

KRAMAR på er så länge!


Mellanmål är gott!

Nu har mer än halva sportlovet gått, men det har verkligen varit ett skönt lov. Jag har inte gjort så mycket mer än att bara ta det lugnt... jag har varit på bio ett par gånger verit med en kompis.
Nyss har jag ätit mellanmål: två oda mackor med ost och sallad och till det var det varm choklad med vispgrädde. Dte avr verkligen gott.
Men som ni säkert  vet så var det ju en semeldagen i tisdag och då bakade jag semlor tillsammans med mina systrar och sedan bjöd vi hit ett par kompisar. Det blir verkligen underbart gott när man bakar egna semlor!


Me so happy!

Ett par nya saker som jag hittade idag! ♥


Stickat - 2 stycken för 198 kr!! (H&M)


Ny skidjacka!! Perfekt tills att jag ska till Åre i påsk!

En dag för sent




Jag älskar verkligen denna reklam...


Sophie Kinsella


För ett tag sedan läste jag boken Mina Hemligheter, det var så otroligt roligt. Nu har jag börjat lästa En Shopaholics Bekännelser som är skriven av samma författare, Sophie Kinsella. Jag har inte kommit så långt i boken men den verkar bra hit tills. Är det någon som har läst dem och tyckta att de var bra eller något annan bra bok som du kan tippsa om? ♥

Xenotransplantation

Just nu sitter jag på biblioteket och plugga och skriver ihop en redovisning om Xenotransplantation som jag ska ha debatt om imorgon i skolan (helt själv eftersom den andra i min grupp är sjuk. Jag är verkligen inte bra på att debattera och nu måste jag göra det helt själv. Men vi får se hur det går...
Annars är det faktiskt inte så mycket som pågår (bara att jag har haft otroligt mycket att göra denna vecka - men snart är det slut!).
På lördag är det ju alla hjärtans dag! Jag tror att jag bara ska vara med en kompis och se på en film eller något sådant. Men vi får se!


Starten av melodifestivalen 2009

Igår såg jag melodifestivalen tillsammans med av mina bästa kompisar. Det var kul att se och det var ett par bra bidrag men en sak som jag inte riktigt förstår är att Marie Serneholt inte ens kom med till andra chansen...



Lördags morgon

Som jag tidigare skrev, så skulle jag bara ta det lugnt igår kväll eftersom jag var så trött. Det var jag verkligen, jag somnade framför TV:n och jag minns inte när jag sisst gjorde det. Men det var otroligt skönt att bara ta det lugnt.
Idat funderar jag på att gå och bowla med mina systrar. Det var så länge sedan och det passar verkligen att göra det en dag som är så dimmig och grå som idag! Men ha det så bra! ♥


Är de ett par på riktigt?!?





By the way.. visst är han otroligt snygg

Snart helg!

Imorgon är det äntligen fredag och det ska verkligen bli skönt med helg trotts att jag måste plugga matte en hel del, men aja. Provet gick bra igår och det är så otroligt skönt att det är avklarat så man kan koppla bort det en liten stund innan jag måste börja stenplugga inför nästa prov igen.
I helgen ska jag bara ta det lugnt. Melodifestivalen börjar ju nu på lördag så jag ska se det tillsammans med en kompis efter att ha ätit middga tillsammans. Imorgon ska jag hem till en kompis på kvällen för att se på film. Men så mycket mer än det är det nog inte som händer i helgen tror jag. Det är faktiskt ganska skönt!
Ni vet Janet Leon från programmet Made In Sweden, hon är riktigt bra och jag gillar verkligen hnnes nya singel Let Go!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och se lite på Vänner innan jag lägger mig, nu när man väl inte har några läxor!


Plugg, plugg, plugg

Nu sitter jag och pluggar biologi som bara den. Jag satt i flera timmar igår också. Jga har ett stort prov på Onsdag som handlar om cellen och genetik... det kan vara helt okej (asså interesant) men det är sååå mycket att plugga. Aja nu ska jag tillbaka till pluggandet. Hoppas ni har det bra!

RSS 2.0