Första Advent!

Vilken underbar dag det har varit! Jag har bara gjort en massa underbara saker idag! Dagen började med att jag vaknade ungefär klockan tio, då åt jag frukost. När klockan var vart i 12 gick jag till bussen för att åka och träffa min kompis! Vi träffades och åkte tillsammans till Kungsträdgården för att åka skridskor! Vi hade med oss varm choklad och kladdkaka, det var så hilma mysigt, det spelades musik och det var en jul marknad i närheten som vi gick igenom efter att ha åkt skridskor!
När jag kom hem så gjorde jag jul kort tillsammans med mina systrar en liten stund och sedan bakade vi lusse bullar samtidigt som vi lyssnade på jul musik och drack julmust! Det var erkligen underbart!
Nu måste jag faktiskt göra lite läxa som jag inte har kunnat göra tidigare i helgen, jag har verkligen haft fullt upp hela helgen...










Realize - Colbie Caillat


If you just realize what I just realized

Then we'd be perfect for each other

And we'll never find another

Just realize what I just realized

We'd never have to wonder if

We missed out on each other but.

Skridskor i Kungsträdgården!


Imorgon ska jag, tillsammans med en av mina bästa kompisar till Kungsträdgården för att åka skridskor! Det är något som jag aldrig har prövat, men det verkar otrologt mysigt! Vi ska nog ta med varm choklad och bara njuta av att vara där och att det är första advent! Efter det kanske det blir en liten snabbis inne i stan innan vi åker hem igen.

Vem kommer vinna Idol 2008?

Vilka tror ni kommer komma till finalen i globen i Idol 2008? Jag vet faktiskt inte hur det blir nu, alla som är kvar är ju otroligt duktigta. Jag tror att jag vill att Kevin och Alice ska komma till finalen men jag har så svårt att bestämma mig... Aja, vi får se hur det blir, det kan ju bli riktigt spännande.
Jag minns förra året, jag var i globen och såg finalen med mina systrar, och jag minns hur nervös jag var om vem som skulle vinna (man kan ju inte riktigt tänka sig hur finalisterna känner sig...). Jag hejade på Amanda med det var ju Marie som vann, hon var ju också väldigt duktig! I fredags var det bara två veckor kvar till finalen, så nu är det inte lång tid kvar.


Önskelista!

Ni kanske läste tidigare att jag hade börjat fundera på vad jag önskar mig i julklapp! Nu har jag kommit lite längre med det och vet faktiskt ett par saker som jag ska önska mig:

-Passion fruit body butter, ifrån The Body Shop
-Raspberry Born Lippy, Ifrån The Body Shop
-Tomas Sabo Berlock
-Ugg stövlar
-Pengar till en resa som jag håller på att spara ihop pengar till



Bobbi Brown


Idag har det varit mycket på gång! Jag kom hem halv två i natt efter att ha firat en kompis som har fyllt år i veckan, det var tjejmiddag med några kompisar! Det var super mysigt! Hon fick fina presenter bland annat en parfym, handlotion, smycken och ett bad set. Vi åt tacos och efter det såg vi på två filmer bland annat P.S I love you! Det är en sådan bra film! Jag har hört att boken är ännu bättre, så jag kanske måste läsa den!
Idag har jag varit med släcktingar som är här coh hälsar på, så smart ska vi äta middag!

By the way, för två år sedan när jag var i USA köpte jag Bobbi Brown ögonskugga som jag verkligen älskar och har använt de flesta dagarna sedan det! Det går även att ha på kindera vid lite mer festliga tillfällen! Jag vet faktiskt inte om det finns att köpa här i Sverige, men jag ville bara berätta att jag verkligen älskar den!

// ♥


En sak jag såg på TV idag...

Idag så gick jag hem på lunchen (för att vi hade ganske lång lunch rast). Under tiden som jag åt så slog jag på TV:n och Operah var på. Det handlade om en kille som försökte så en massa rekord, som till exempel vara under vatten (i typ en vecka), hålla andan så länge som möjligt under vatten (typ 16 min) osv. Jag mådde typ dåligt av att se det, det är ju sjukt! De varnade om att det inte var något som man skulle pröva själv hemma, för att man behöver mycket träning och hjälp...
Jag har inte haft några läxor idag, vilket är helt underbart, men jag har varit och tränat! Aja, nu ska jag se Desperate Housewives! Det blir mysigt! ♥

Spinning

Jag kom hem ifrån spinningen för en liten stund! Det var jätte kul, jobbigt, men kul! Det var ett bas pass och det pasar bra för mig, hehe! Jag har pluggat engelska glosor som vi har till imrgon och nu ska jag lägga mig! God Natt ♥


Gårdagens avsnitt av Gossip Girl...

Asså det kan inte vara möjligt att Dan och Serena verkligen har gjort slut! Jag vet att jag kanske skriver lite mycket om Gossip Girl (hehe) men det är så bra!! När de stod i hissen igår och hon sa att hon var rädd för att när hon klev ur hissen så skulle det vara slut... jag trodde verkligen att de skulle bli ihop igen efter kvällen på standen! Aja, finns inte så mycket att göra förutom att vänta tills nästa vecka...
Nu ska jag iväg på spinning med en kompis!

Snart Jul!

Det har snöat hela dagen!  När jag gick till skolan idag så snöade det som bara den och dessutom så var det mot vind. När jag kom till skolan så låg nästan all maskara på kinderna så jag rusade in yoan och fixade till det (som tur var hade jag med mig annat smink så det var inte så svårt att fixa till) haha! Det ligger ett tjockt lager snö ute på gatan nu och jag tycker att det är super mysigt, speciellt om man sitter och kollar ut på det med en kopp varm choklad eller te kanske!
Jag kom att tänka på att det bara är en månad till julafton idag! ♥

Skridskor!

Nu ska jag iväg och åka skridskor! Jag har inte åkt på hur länge som helst, så vi får se hur det går. Men det är verkligen mysigt nu i snön!
När jag kommer hem så måste jag läsa ut Ett Öga Rött som vi hra i läxa till imorgon!

Gossip Girl ikväll!

Vad kommer att hända med Dan och Serena!?!?


 Minns ni det ansnittet då det var som bäst mellan Dan och Serena, innan Georgina hade kommit?
S: I need to know why you love me.
D: Because I do.
S: I really wanna trust you, when you say those words Dan. So maybe if I knew why, I would stop being so scared of hearing them and afraid to say them.
D: Okay, well if you wanna talk about why...
S: It has to do with my mom and her many marriges...
D: There, thats why, because I acctually like it when you interrupt me. Which is often, by the way. I love you because you make no apologies of being exactly who you are: beutifull, smart, sexy as hell..
S: Now you're embarazing me...
D: Thats another reason: You are completly unaware of your effekt on me, you are also unaware of the fact that you laugh like a four year old
(both laugh)
D: Just like that. And I love you because you can be with someone like me and still be best friends with someone like Blair.
S: Yah, well i try to be.
D: I know you do, and thats not easy, but you never give up on her, that is how amazing you are.
S: Well you are amazing too, for being able to say all of those things, you just are.
(they kiss)
S: and I love you, but I have to go.
D: what is it this time?
S: One of the many reasons you love me. ♥

I cant wait for tonight!

Önskelista 2008

Nu när snön har kommit så börjar jag verkligen länga efter jul! Jag älskar verkligen jul! Jag har börjat fundera på vad jag ska skriva på min önskelista i år! Jag vet en sak hittills: en berlock till mitt Tomas Sabo armband som jag fick av familjen när jag fyllde år! Jag tror att jag också ska skriva en body butter ifrån The Body Shop, de är så underbara!

Den första riktigta snön!



När jag vaknade idag var det vitt ute! Det var ett uppehåll ett tag men nu snöar det igen!
Imorgon ska jag baka lussebullar med familjen och bara mysa!
Ha det så bra och njut av snön!

SNÖ!

På onsdagar slutar jag skolan klockan 16.00, då är det redan mörkt när man ska hem. Efter ett gott mellanmål tog jag hunden på en promenad och det började snöa! Nu längtar jag verkligen efter jul, hoppas att det blir en vit jul i år! Jag har redan köpt två julklappar och resten av dem ska jag in till stan för att köpa med min kompis någon dag i december! Det är så mysigt att gå och handla julklappar!
Bild på mina fötter i det tunna lagret snö ute på gatan!


Just Hold Me, Maria Mena

Comfortable as I am
I need your reassurance
And comfortable as you are
You count the days

But if I wanted silence
I would whisper
And if I wanted loneliness
I'd choose to go
And if i liked rejection
I'd audition
And if I didn't love you
You would know

And why can't you just hold me
And how come it is so hard
And do you like to see me broken
And why do I still care
still care

You say you see the light now
At the end of this narrow hall
I wish it didn't matter
I wish I didn't give you all

But if I wanted silence
I would whisper
And if I wanted loneliness
I'd choose to go
And if i liked rejection
I'd audition
And if I didn't love you
You would know

And why can't you just hold me
And how come it is so hard
And do you like to see me broken
And why do I still care

Poor little misunderstood baby
No one likes a sad face
But I can't remember life without him
I think I did have good days
I think I did have good days


Why(why) can't you just hold me
And how come it is so hard
And do you like to see me broken
And why do I still care

Mys

Skönt att det äntligen är helg igen, veckorna går så fort nu och snart är det jul (haha okej inte riktigt men nästan). Jag kom precis hem, jag har promenerat med mina kompisar och våra hundar hela förmiddagen. Vi hade med oss bullar och varm choklad. Det var super mysigt men nu är jag hur trött som helst. Jag måste försöka göra lite läxa. Vi har en energidebatt på fredag och så måste jag läsa ut Ett Öga Rött till nästa måndag. Efter det  tror jag att jag bara ser på något avsnitt vänner eller så, bara tar det lugnt.
Jag har precis gjort en kopp te (peach mango som är så gott!) så nu ska jag göra mina läxor ett tag!


Ha det så bra! ♥

Ett par saker som jag har haft på mig under veckan







By the way, här är en bild på några av det otroligt goda
muffins från muffins fabriken som jag har skrivit om.


Ett par nya saker!

Jag blev så glad när igår. Mamma kom hem ifrån New York efter att ha varit där ett par dagar med sina kompisar. Hon hade med sig ett par saker hem till mig och mina systrar! Jag fick en underbar tjocktröja ifrån Abercrombie&Fitch, så himla tjock och mjuk (underbart nu till vintern!). Dessutom fick jag en del Clinique produkter, det är så otroligt mycket billigare att köpa i USA. Jag fick bland annat en 7 day scrub cream, en mascara, moisturizing lotion och en rinse-off foaming cleanser i mindre paket. Sen fick jag och mina systrar ett par saker till, att dela på. Här är ett par bilder!


 



Dessutom köpte mamma en mugg ifrån Starbucks till en av mina kompisar som jag ska ge till henne i julklapp! Jag tror att hon verkligen kommer att gilla den, eller det kan man ju hoppas i alla fall!



Nu ska jag äta lite innan jag ska till tennisen! ♥


The night!

Jag har specis varit ute med hundarna i regnet... brr vad det är kallt och grått! Aja nu har jag kommit in i värmen igen och sitter med in spanska läxa till imorogn, jag lyckas alltid spara läxorna till dagen innen (måste verkligen bli bättre på det, haha). Snart är det dags för middag och efter det ska jag krypa ner under täcket framför  Desperate Housewives med en varm kopp te! Vad tycker ni egentligen om Desperate Housewives nu efter att de har hoppat fram fem år i tiden? Hittills har jag inte tyckt att det har varit så bra men vi får se hur det är ikväll..




Det har redan gått en vecka sedan konserten och jag har forfarande inte lagt upp några bilder, men min kompis skulle skicka ett par bilder till till mig så jag tänkte att jag väntar på det.

Idag hade vi ett matte prov som var två och en halv timme långt, inte så kul att sitta så länge. Men det känns som om det gick bra och det är ju det som är viktigast!

Imogon kankse jah ska på spinning men vi får se hur det blir med det. Det är gratis spinning hela november på Friskis på lidingö om man är 16 år!

Ha det så bra! ♥


Gossip Girl

VISST ÄR DET UNDERBART!



xoxo

Märks det att jag gillar rosa, eller?

Som ni kanske har sett tidigare är det mästa i mitt rum rosa! Haha, jag tycker verkligen att det är en underbar färg och det har jag nästan alltid gjort. Jag har ett par sjukt sköa mjukis byxor från Victorias Secret som är rosa och det står Pink på rumapan, visst är de underbara!?



Aja, nu har jag precis kollat på Idol och det är fortfarande Kevin och Alice som är mina favoriter. Kevin är så glad hela tiden så man blir själv så glad på något sätt. Alice är ju så himla gullig. Dessutom sjunger båda otroligt bra och det kan ju vara ganska viktigt :P

Nu ska jag fixa ett par saker innan jag lägger mig, god natt ♥

Min Nya Favorit

Det var en ganska vanlig dag i skolan idag, torsdagar är så sköna för att vi slutar klockan 13.40 dessutom så är det ju fredag dagen efter! Idag hade vi naturkunskap, spanska, matte och samhällskunskap. Vi har inte haft några läxor nu efter lovet så det har varit ganska lugnt. Efter helgen har vi matte prov så det får jag nog plugga lite i helgen.

Det REA i hela SOUK gallerian på Drotting gatan idag, 25% REA på nästan alla varor. Jag kände verkligen för att åka in till stan idag och det är en väska som jag har velat ha där ifrån. Så idag när det var REA passade jag på att köpa en ny väska! Den är super fin och jag är väldigt nöjd med mitt köp men nu är det dags att börja spara pengar till att köpa julklappar, jag längtar verkligen till julen (det är så mysigt!!!)
 


Idag hade jag på mig en blus och en kofta ifrån H&M. Smyckerna som jag hade på mig var en klocka som jag köpte i USA i somras och ett armband från Peals for Girl som jag fick när jag fyllde år!


Så skönt att de äntligen är fredag imorgon! Jag har inte direkt några planer inför helgen men jag hittar nog på något under helgen för utom att plugga matte så klart :P

Kramar ♥

Vilken undebar kvall!

Det var en underbar kvall och jag hade sa kul! Jag och min kompis gick hem till mig efter skolan och at en tidig middag. Nar klockan var ungefar kvart over fem gick vi till bussen och akte till konserten! Den borjade med Jack Savoretti som sjon ett par latar sedan var det uppehall och efter det kom Gavin DeGraw ut! Alla latar var grymt bra och alla sjong med, sa sjukt kul! Jag lagger upp fler bilder sedan...




Ikvall till konserten hade jag pa mig detta:
Troja fran H&M
Jeans fran Vero Moda




Nu maste jag lasa ett kapitel i en engelsk bok till imorgon, tur att vi inte hade mer laxa tills imorgon. God Natt ♥

Ha en bra dag!

Ikväll är det äntligen dags! Det ska bli så kul men innan det så måste jag till skolan hela dagen. Just nu gör jag mig i ordning och snart ska jag ge mig iväg till skolan. Jag kanske bloggar ikväll när jag kommer hem eller eler skolan, jag får se hur mycket jag har att göra tills imorgon. Ha en toppen dag! ♥

Snart ska jag lägga mig, ville bara säga god natt!




Gavin DeGraw

Imorgon ska jag på Gavin DeGraw konsert med min kompis. Vi bokade biljetter till för månader sedan. Jag har väntat så länge och nu är det snart dags!! Det kommer bli så sjukt kul och jag längtar tills imorgon kväll. Planen inför imorgon är at jag och min kompis går hem till mig och gör oss i ordning efter skolan. Sedan hoppar vi på bussen för att ta oss till konserten! Kan lägga upp bilder sen.



What I wore today...






Idag hade jag på mig en rosa tröja ifrån H&M som jag köpte förra vintern, Levis jeans (också från förra vintern) och till det hade jag en lila sjal. Bekvämt att gå runt i på söndagen.

Jag och min syster har kollat på ett  par avsnitt av Vänner, min favorit serie! Det är verkligen helt underbart. ♥

Tack Sofie!

Min systers kompis har fixat designen till min blogg idag! Tack så jätte mycket för hjälpen Sofie. Det är perfekt, jag är super nöjd! ♥

Sofies blogg: sofie1994.blogg.se  

Sådärja.

Nu har jag fixat Elin! :D hejhopp hälsa familjen

<3

.:*     *:.

Be FuN

*:.      .:*

               .:*      *:.

              Be TrUe

                *:.     .:*

.:*       *:.

bE WiLd

*:.        .:*

              .:*      *:.

              Be yOu

              *:.      .:*


Gossip Girl

Efter förra veckans avsnitt trodde jag inte att jag skulle kunna vänta tills att jag fick se nästa avsnitt, som är ikväll. Det är ganske hysteriskt men det är otroligt bra! Vi får se vad som händer ikväll...



Nu ska jag fixa ett par saker till imorgon, första dagen tillbaks i skolan efter lovet.

Min lördags förmiddag

Jag kom preics hem. Jag och mamma har varit och gått med hundarna sen åkte vi för att köpa en ny vinter jacka till mig. Det är något som jag verklgen har behövt ha.
Snart ska jag iväg för att springa en liten sväng men vi hörs!


RSS 2.0