Visst är den underbar?!

Klicka f�r att st�nga bilden

Lycklig!!

Jag läste på en annan blogg, http://lisals.blogg.se/2009/january/var-bara-tvungen.html, att New Moon har premiär den 20/11-2009 (i alla fall i USA och Nordisk film försöker se till så att det blir samma datum i Sverige!!) 


En av mina bästa kompisar åkte hem till Australien idag...


Söndags mys!

Jag kom precis hem från stan. Jag har varit med ett par kompisar i gamla stan och gått runt, det är så mysigt där! Men nu har jag kommit in i värmen igen och sitter vid datorn en liten stund. Ikväll sk ajag äta god middag med familjen och sedan ska jag lägga mig tidigt. Jag är så trött eftersom jag gick och lade mig klockan 4 i natt!

Jag missade frörsta avsnittet av Lipstick Jungle, men jag hörde att det var riktigt bra, så jag ska kolla imorgon tror jag! Är det någon av er som såg det i måndags?

Ha en underbar kväll!



En ny favorit film!

Hej på er, alla bloggläsare där ute!
Nu har skolan börjat igen och nu börjar snart vårterminen. Det är redan en massa på gång i skolan och jag har redan haft en redovisning denna vecka. Snart har jag även spanska prov, biologi prov, samhällskunskaps inlämning, svenska redovining och svenska prov. Så det är mycket redan nu från början och det gäller att komma igeång på en gång.
I tisdags var jag på bio med fem av mina bästa kompisar, vi passade på nu, första veckan av skolan! Vi såg Australia, det var jätte skönt att bara gå på bio och filmen var otroligt bra. Det är en av min nya favorit filmer!




Kramar! ♥

Mellandags rean!

Jag var inte inne i stan så mycket under mellandags rean men  jag hittade ett par riktigt bra saker, som jag verkligen är nöjd med! Jag köpte Kate Moss parfymen, en svart tröja från MQ och ett IsaDora nagellack! (lyckades inte så bra att få en bild på tröjan, men tro mig, det är snygg =P)



Vet ni vad...

Jag var med mamma på Willys igår. Då hittade jag boken P.S. I Love You för 25 kronor. Så den köpte jag! Jag har sett filmen men jag har inte läst boken så nu sk ajag göra det ( jag har hört att det är så otroligt mycket bättre!)



Har någon av er läst boken, vad tyckte ni?

2009

Nu var det ett tag sedan jag skrev någonting (igen... jag vet). Jag har haft ett underbart lov, jag har verkligen bara tagit det lugnt och vilat. Det är så skönt att kunna göra det och bara njuta nu innan skolan börjar, sedan blir det ju inte så mycket sådant utan mer plugg.
Min nyårsafton var toppen, jag var med min familj och familje kompisar sedan med ett par av mina kompisar vid tolvslaget! Början av det nya året spenderade jag på mitt landställe med familjen. Det var riktigt mysigt. Vi åkte skridskor och tog det lugnt vid en brasa på eftermiddagarna! Men nu är jag hemma i stan igen. Det kanske blir lite shopping eller så de kommande dagarna innan skolan börjar igen.

KRAMAR


RSS 2.0