God Natt

Jag var hos min kompis ikväll på Halloween fest! Alla mina kompisar och jag gick och knackade dörr, lite gammla för det kanske men det är ju kul och vi fick en massa godis (fyra stora skålar fulla!). Sedan gick vi hem och såg på en film! Jag kom hem från en liten stund, nu har jag tagit en kvällsmacka och sitter i sängen.
Jag missade ju idol men jag fick höra att Kevin var otroligt bra! Just nu är jag inne på TV4 hemsida. Mina favoriter är Kevin, Alice och Robin B.

God Natt och ha det så bra!


Jag blir så arg...

Nu har jag suttit vid datorn i två timmar säkert för att beställa kläder från forever21. Det blir bara fel när jag ska betala och datorn kan liksom inte gå vidare, det är något med addressen som inte stämmer. Jag blir verkligen så ledsen för jag har hittat så fina kläder som jag verkligen vill ha och det är så billigt också!
Aja nu ska jag försöka en sissta gång innan jag lägger mig...

KRAMAR

Oh by the way...
Dagens låt: Alive

                      Celine Dion





Verkligen en härlig låt, kanske borde sätta på den nu för att bli lite gladare :P




 


Dagen

Kom hem från stan för en liten stund sedan. Jag träffade tre kompisar för att fika på Muffis Fabriken! Jag tog en Mocca med mörk choklad och det var vekligen super gott!

Jag vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till ännu men det blir nog en häxa. Då kan jag bara ta en svart klänning och leta fram en häxhatt som vi borde ha här hemma någotstans. Sen får jag väll sminka mig lite snyggt till det. :P

Jag fattar inte att höstlovet snart är slut! I fredags tänkte jag att det var så skönt att det äntligen var lov men nu är det bara tre dagar kvar!!

Nu måste jag iväg, skriver senare och ha det så bra!!


Dagens låt!

Dagen låt har jag inte haft på ett tag nu... kankse är dags :P

Dagens låt: Alone
                       EMD



Aja nu ska jag snart lägga mig. Jag är väldigt trött och imorgon kan jag inte sova för länge.

~KRAM~


Dags för ett nytt inlägg :P

Hejsan!

Det är verkligen så skönt att det är höstlov! Jag har bara tagit det lugnt. Jag har varit med mina kompisar osv. Idag var jag inne i stan och såg High School Musical 3 igen... haha, så tokig är jag igentligen inte. Min syster hade inte sett den och ville verkligen se den så då tänkte jag att jag kunde gå med henne eftersom hon ville det.

Jag följer Desperate Housewives. Jag tycker verkligen att det är super kul, ibland kan det bli lite överdrivet men det har ändå alltid varit lika roligt. Nu har de hoppat fram fem år i tiden. Jag tycker att det är vissa saker som inte riktigt passar. Det var liksom på ett visst sätt innan det och jag tyckte att det var bra men nu är det så mycket nytt t.ex. Susan och Mike, de passar ju så bra ihop och nu har de ju barn tillsammans men de är inte längre tillsammans. Det kanske bara är något som man måste bli van vid helt enkelt, man får ju ser hu det blir.

Nu på fredag ska jag hem till en kompis för att fira Halloween! Det kommer en massa kompisar och vi ska bara ha det kul tillsammans. Vi ska alla klä ut oss och jag har ingen aning om vad jag ska vara. Jag tänkte åka in till stan imorgon för att få lite insperation och kanske köpa något till på fredag!

Som sagt ska jag in till stan imogon. Men innan jag ska leta efter någonting till på fredag så ska jag träffa ett par kompisar för att fika på Muffins Fabriken som är ett super mysigt ställe att fika på. Det finns muffinsar i alla olika smaker att välja mellan! Det ska bli jätte kul!


Ha det super! ♥

Idol!

Hejsan!
Nu sitter jag i soffan framför TV:n och väntar på att Idol ska komma tillbaka med resultatet av kvällen uppträdade. Jag tycker att det verkligen är kul med Idol om man har sina favoriter så att man har någon att heja på! Ikväll var det ABBA tema så alla sjöng ABBA låtar och mina två favoriter var Alice och Kevin. Det har de varit ett tag nu!
Det är så skönt att det äntligen är höstlov! Jag ska bara ta det lugnt och ha det mysigt, kanske hittar på något med mina kompisar! Vad har ni för planer för höstlovet?
Jag var på premiären av High School Musical 3 med min kompis här om dagen den var faktiskt bra, mycket bättre än tvåan. Jag blev ganska inställd på att åka till USA som utytes student i ett år med jag vet fortfarande ännu, det är ett par saker som tar emot. Är det någon av er som har varit utbytes student och har några bra tips?



Nu ska jag njuta av min kopp te framför TV:n!!

KRAMAR!

RSS 2.0