Måndags eftermiddag igen...

Nu sitter jag med öppna historia och matte böcker framför mig. Jag ska snart sätta igång med pluggandet till ett sex timmars matte prov som jag har på fredag och ett historia prov som jag har om lite mindre än två veckor. Det kommer verkligen jätte mycket nu i skolan innan sommarlovet! Det är i alla fall skönt att det börjar bli varmare ute!

Idag tog jag och några kompisar mopparna från skolan över lunchen för att komma iväg från skolan lite under en sådan lång dag. Vi köpte en god lunch och satte oss ute i solen och åt!


Jag sitter och lyssnar på bland annat Beyonces halo nu när jag pluggar, inte helt ny men så bra!

(En bild från hennes konsert som jag var på tillsammans med Maja och Sofia för ungefär ett år sedan!)

Dagens inköp!

Det blev två nya tröjor från Vila idag. Båda är härliga nu till våren och passar till lite olika sammanhang!
Nu ska jag lägga mig och imorgon ska jag åka in till Stockholm tillsammans med en kompis för lite shopping och fika.






Grease

Äntligen helg och kemi kursprovet är avklarat. Det känns som att det gick riktigt bra på provet, vilket är skönt med tankte på all tid som lades ner på att plugga till det. Men nu är det matte pluggande som gäller till det sex-timmars matte provet på fredag.

Igår kväll var jag och såg Grease tillsammans med familjen och farmor! Det var verkligen en lyckad kväll! Vi började kvällen med middag på Tiffanys på Götgatan där jag åt en supergod pasta!  Bordet precis intill oss var tomt och efter en liten stund så kom Måns Zelmerlöw och satte sig där! Först såg jag faktiskt inte att det var han eftersom han "smög" in lite, men det var verkligen det.

Efter middagen gick vi till Götalejon och föreställningen av Grease, den Svenska Versionen var verkligen bra! Måns kom även dit, och satt ett par rader framför oss!



Idag har jag varit iväg på en liten shopping runda. Kika in lite senare så får ni se vad jag köpte! ♥


Mys kväll med kompisarna!

Jag kom hem från Maja för en liten stund sedan. Det var så kallt att köra moppen hem så nu sitter jag med en kopp te och ska snart lägga mig! Hur som helst så var det jätte mysigt att se på Desperate Housewives tillsammans med Maja och Linn, programmet i sig är ju så underbart.

Imorgon har jag i alla fall en kort sov morgon till 9.10 så det blir en morgon promenad med hundarna innan jag drar iväg till skolan imorgon! Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, är hur trött som helst! :P

God natt!



Solsken

Nu är det verkligen vår ute och jag bara njuter!

Idag var det fisk till lunch i skolan idag, och det är ju inte så jätte populärt bland eleverna. Jag och en kompis tog istället mopparna till Centrum och köpte var sin ceasar sallad som vi tog med oss för att sitta ute och äta lunch. Det var verkligen hur skönt som helset. När man faktiskt kan sitta ute och äta lunch utan att frysa så blir jag glad!

Nu blir det en del kemi plugg och sedan ikväll blir det Desperate Housewives (underbart)!


Tillbaks till skolan

Nu är det tisdag igen och eftersom jag hade studiedag igår så innebär det att idag blir första dagen tillbaks i skolan efter lovet.

Nu är jag i alla fall färdig sminkad och måste bara hitta något ha på mig idag.
Mitt smink idag:

- Concealer från Make-up Store (jag kan verkligen rekommendera den!)
- i.d Bare Mineral foundation
- Lashprimer från Smashbox (också super bra)
- High impact mascara från Clinique
- Eye liner: Loreal Paris


Ha det så bra! <3


Kemi, kemi, kemi

Nu har jag suttit med kemin i flera dagar i sträck. Jag har fått mycket gjort men jag har ändå mycket kvar att plugga innan kursprovet på fredag :S

Skönt att det börjar bli riktigt våt ute i alla fall. Jag får väll ta en promenad i solen lite senare för att komma ut!
Ha det så bra så länge! ♥

RSS 2.0