Snart är det tennis!

Snart är det dags att ge sig iväg till tennisen. Jag har typ inte spelat på en månad eller så för att det var varit valborg, röd dag förra veckan och så har jag varit sjuk. Det ska bli kul att soela igen men det kommer nog kännas att det ar ett tag sedan som jag spelade sist...

Det är så mycket i skolan just nu. Vi har två stora arbeten, ett i biologi och ett i samhällskunskap och vi har dessutom ett par småsaker. Imorgon är en av redovisningarna så det ska bli skönt när det är klart.

Vi fick tillbaka våra datakunskaps porv igår (excel) och jag fick alla rätt!!! Det var så skönt. Nu har vi bara en uppgift kvar i datakunskap men inga fler prov (riktigt härligt).

En film som jag verkligen rekommendarar...


Jag såg den med Agnes här om dagen. Både jag och Agnes tyckte att det var en riktigt bra film som är kul att se tillsammans med kompisarna!

Sista dagarna innan sommarlovet!

Jag kom precis hem från Maja. Maja, Sofia och jag såg på Desperate Housewives, pratade om lite allt möjligt och åt hägendaz  tillsammans(vi passade på eftersom vi har sovmorgon till 10.20 imorgon!!!) och det var verkligen super mysigt! 

Efter skolan idag var jag på körskolan för att ta slutprovet för moped, och det gick jätte bra. jag fick bara två fel så nu handlar det bara om ett par dagar innan jag faktisk får köra, äntligen!! Det ska verkligen bli så skönt i sommar och det kommer att bli myket lättare att ta sig runt över huvud taget.

Jag fick reda på att min kompis från USA kommer hit för att gå en termin i skolan hör i Sverige och ska bo hemma hos mig. Det kommer att bli så kul, men jag fattar inite riktigt att det är sant ännu. Det är ju faktiskt ine så långt kvar så nu måste vi börja planera lite mer runt omkring det men gud vad jag längtar. Det var så länge sedan jag träffade henne sist!

Just nu sitter jag och lyssnar på alla Beyonces låtar, de är så GRYMT BRA! Jag var på hennes konsert med Maja och Sofia i Globen för två veckor sedan och det var bland det bästa som jag någonsin har varit på. Verkligen en helt underbar show och jag har börjat att älska hennes låtar ännu mer sedan dess. Vi stod längst fram vid scenen och hon kom fram till oss flera gånger och kollade på oss hela tiden, gaahh va underbart det verkligen var! Vi planerar att gå nästa gång också, hehe! (kasnke lägger ut ett par bilder lite senare)

Nu är det bara två veckor i skolan kvar men det känns redan som att sommaren har kommit, det är ju helt underbart väder ute. Trots detta har vi ganska mycket kvar i skolan tills vi slutar, vilket är lite jobbigt. Men snart är det lov så man får väll stå ut ett litet tag till :P



Nu ska jag lägga mig! Kramar ♥

The Studio

Nu har jag inte skrivit på otroligt länge, men nu kände jag att det blev dags igen!

Idag var jag tillsammans med en kompis på The Studio för att bli fotade. Vi kom dit ungefär halv tre och fick sätta oss och vänta på att bli sminkade. Efter sminket väntade vi ett tag till innan vi fick gå in och börja. Det var otroligt kul och som avslutning fick min kompis och jag  ta ett par foton tillsammans. Jag köpte tillslut tre bilder från dagen och jag tycker att det är riktigt kul att ha så bra bilder!





RSS 2.0