Gott Nytt År!

Idag ska jag till ett par grannar med familjen och min kompis ska även förlja med! det ska faktiskt bli riktigt kul! Snart är det 2009, det är faktiskt lite svårt att förstå att tiden har gått så fort! En sak som jag kom att tänka på är att i Sydney är det redan 2009, tänk er att det redan är ett nytt år i vissa delar av världen!


 
Hoppas att ni har en bra kväll (men ta det lugnt)!

Mellandags Rean!

Jag har varit inne i stan ett par gånger nu på mellandags rean! Jag har köpt Kate Moss parfymen, IsaDora nagellack, och en tröja från MQ. Det är inte så mycket men jag är riktigt nöjd med det som jag har köpt. Det kommer bilder senare!


Första veckan av jullovet!

Sorry att det har varit en otroligt dålig uppdatering!

Jag har inte haft så mycket för mig men, jag  har bara tagit det lugnt och inte orkat blogga!
Mitt lov har varit super härligt, jag har verkligen inte gjort mycket, bara tagit det lugnt! Jag var hemma med familjen på julafton det var super mysigt och jag fick så många fina julklappar!!
¨
Mamma Mia filmen, vantar, strumpor, center, mer minne till min laptop, presentkort till H&M, 500 kr, Passions Frukt body butter, underlakan, Peals for Girls halsband, Tomas Sabo berlock, ett kortare halsband med svart detalj, två super söta rosa skålar, två par Björn Borg trosor och en magnetiskt skylt för att övningsköra!

Jag fick även dessa fina stövlar och en underbart mjuk halsduk!




Idag var jag inne i stan med två kompisar. En av dem kom precis hem från Thailand och har varit där i två veckor! Så underbart, jag skulle också vilja åka på semesteroch bli lite brun! Jag fick min julklapp av  henne idag och det var ett jätte fint kuddfodral från thailand som jag älskar och passar perfekt i mitt rum. Jag fick dessutom en starbucks t-shirt! Super fina saker!! TACK!



KRAMAR! ♥


Bara tre dagar kvar till julafton!

Jag har bara tagit det lugnt idag! Det har varit så mysigt. Jag vaknade ganska sent och efter det åkte jag till hundparken med mamma, min syster och våran hund (så klart). Efter det handlade vi lite mat, bland annat til julafton. När vi kom hem igen prövade vi att baka is choklad, det var super enkelt och inte alls svårt, det behödes bara 2 saker: mörk choklad och cocos fett. Vi brukar aldig baka speciellt mycket julgodis med det blev ju lyckad så det var kul!

Jag slutade skolan nu i fredags och det var så skönt att sluta och veta att vi har tre veckors lov framför oss! Vi var i aulan på morgonen sen gick vi till klassrummet och fikade. På eftermiddagen gick jag hem till en kompis som hade julfika och vi såg dessutom en film, The Holiday, som är en av mina favorit filmer! När jag kom hm klädde jag julgranen tllsammans med familjen! Vi åt en jätte god middag och efter det kom några andra av mina kompisar och vi såg på Pretty Woman tillsammans!

Dessa kommade dagarna innan jul kommer jag spendera inne i stan för att köpa mina sista julklappar men jag kommer nog även bara vara hemma och ta det lugnt! Jag vill åka till gammla stans julmarknad antingen måndag eller tisdag, det har jag inte riktigt bestämmt ännu men vi får se!

Jag och mina kompisar i skolan gjorde så att vi köpte present till en annan så att alla köpte en present och fick en present av en annan. Så gjorde vi även på julfikat i fredags, så här är en bild på det som jag fick!
(tjocka hello kitty strumpor med mini spegel och super fint halsband med läppglans!)


KRAMAR!  ♥


Den sista veckan av skolan!

Idag är det bara en vecka till julafton! Jag fattar inte att det snart är jul och vad tiden har gått fort! På fredag är det avslutning i skolan. Jag har sov morgon till halv tio sedan ska vi samlas i aulan för uppträdanden. Efter det ska vi till klassrummet och fika sen är vi LEDIGA!!! OMG, helt otroligt! Det ska bli så skönt att bara kunna ta det lugnt och njuta!

Igår var jag på bio med sju kompisar, för att bara ha det kul och njuta av att inte ha några läxor! Vi såg Twilight och den var så otroligt bra! Vi hade sjukt kul!



Imorgon ska fyra av mina kompisar sova över hemma hos mig så ska vi gå till skolan tillsammans på fredag, då vi har avslutning!

Nu ska jag se lite Gossip Girl klipp :P

KRAMAR ♥


My Wishlist!

 

Pearls for gils smycke         En bra bok!                  Unberbar Body Butter             





Pilgrim örhängen                 Stövlar!                                             Från The Body Shop



Tomas Sabo Berlock                        Ny mascara


Idol Final

Jag var på Idol finalen i Globen med mina systrar igår kväll! Det var sjukt kul och vi stod längst fram vid senen! Både Kevin och Alice var otroligt duktiga!

Var det rätt person som vann, vad tycker ni??

Här kommer ett par bilder ifrån konserten:

Inte riktigt ännu men snart en fullsatt Globen!


Scenen precis innan TV sändningen


Carolina Gynning och Robin E (jag tror att det var under reklan pausen)


Anders, Laila och Andreas


Alice och Kevin innan resultatet!


Ha det så bra!!


TV tisdag!

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på If I Were A Boy (grymt bra låt!), jag har precis sett Ugly Betty, Desperate Housewives och Christine! Mycket TV på tisdagar men jag brukar inte se på Ugly Betty faktiskt... hehe!
Som jag tidigare har skrivit: Gossip Girl är otroligt bra!! Jag är helt fast vid det, ser en massa klipp på YouTube! Allt är så underbart, vet faktiskt inte riktigt vad det är som är så grymt bra....

Min vecka:
Onsdag: (Två veckor till Jul Afton!) Slutar sent, plugga, Greys Anatomy hos en kompis
Torsdag: Skola, tennis, julmiddag
Fredag: Skola, IDOL KONSERT
Lördag: Ta det lugnt
Söndag: Ta det lugnt (tror att det är sista avsnitten av gossip girl innan lovet... :(



Ha det super!!!!


Sorry att jag itne har skrivit på länge...

...men jag har haft så mycket för mig! Nu i veckan var det mycket plugg, vi hade två stora prov som jag behövde plugga till. Nu är det slut, men det är forfarande två prov kvar innan jullovet... det är inte like jobbiga prov. Det är så skönt att det är helg! Idag var jag i Täby Centrum med mina systrar och min kompis och hennes syster. Vi shoppade julklappar och jag köpte även en kofta till mig själv från Vero Moda som var super gullig och den kostade bara 100 kronor! Imorgon ska jag pröva att övningsköra för första gången!! Det ska bli spännande!!!

Ha det så bra! <3

RSS 2.0