Angels on the Moon

Nu sitter jag och lyssnar på min nya favorit låy, Angels on the Moon. Den är så bra om man spelar den med ordentlig volym, hehe. Vi har precis ätit middag och nu ska jag fixa lite med läxor inför imorogn. Efter det är det Vänner som gäller, en av mina absoluta favorit serier, med lite glass.


Någon som vet när Gossip Girl och Desperate Housewives börjar igen??



Snabbis...

I helgen var jag på landet tillsammans med familjen och Ali. Vi hade det verkligen jätte mysigt och det var så skönt att bara ta det lugnt! I lördags var det ju inte världens bästa väder men vi hittade saker att göra ändå.
Imorgon är det skolan som gäller igen. Det var i alla fall skönt att det inte var så mycket läxa i helgen! Snart ska vi äta middag så jag skriver väll lite senare!

Skolstarten...

Nu har ju skolan  börjat igen och det var lite kul att komma tillbaka för att träffa alla igen efter sommarlovet. Det jobbiga är att vi redan har fått mycket att göra. Just nu sitter jag och läsaer igenom fysik läxan som vi har läxförhör på imorgon. Men men, nu är det i alla fall bara två år kvar.

Det som är lite konstigt är ju att Lisa har åkt till USA för att vara där detta år. Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid det men det verkar i alla fall som att hon har det riktigt bra i Utah.

Jag har precis läst ut Remember Me? Det var en sådan bra bok och jag läste ut den på bara tre dagar och det är verkligen inte likt mig. Nu har jag börjat med en annan bok av samma författare; The Undomestic Godess! Hittills verkar den också bra så det är kul.

Nu måste jag fortsätta med mina läxor oxh sedan tror jag bara att jag göt en kopp te och lägger mig!

RSS 2.0