Efterlängtade filmer

Just nu går det så många filmer på bio som jag vill se! Jag har fortfarande inte sett Avatar och det känns som att jag är typ sist med att se den, men jag ska i alla fall gå och se den i helgen med ett par kompisar så det ska bli jätte kul! Verkligen alla som jag har pratat med älskar filmen och många sänger att det är den bästa filmen de någonsin har sett! Man kanske inte ska ha för höga förväntningar :P Men på lördag blir det i alla fall äntligen dags att se den!

Jag vill även se Valentines Day som kommer ut den 12 feb. Jag ska gå och se den med några andra kompisar. Jag såg precis trailern och den verkar riktigt bra, en typisk elin-film, romantisk komedi! Här kan ni se trailern!



I sommar kommer det en Sex and the City 2 som jag också bara måste se, längtar redan!

Nu har jag engelska att plugga till imorgon och sedan blir det tennis! ♥

Hemma från Skolan

Efter en hel dag i sängen känns det bättre, jag är ju förkyld men det känns i alla fall bättre. Jag tog precis en lugn och skön promenad till mataffären för att få lite frisk luft och köpa honung så nu blir det en kopp te med honung framför en härlig film. ♥


Hemma från Skolan

Kom hem från skolan vid typ klockan två idag eftersom vi fick sluta lite tidigare så det var jätte skönt eftersom jag känner mig lite krasslig, har lite on ti huvudet osv. Det har trots allt varit en bra dag idag, jag har haft bra lektioner och det känns som att jag fått en del gjort!

Jag kunde verkligen inte hitta min mobil igår (jag brukar faktiskt ha koll på saker :P), men på väg hem från skolan gick jag en liten omväg för att se om jag kanske hade tappat den när jag gick med hundarna och tänk vilken tur man kan ha... jag hittade den i snön!


Nu blir det i alla fall en varm kopp te med lite plugg som jag har tills imorgon (kemi, fysik och historia :S)!


RSS 2.0